UPS CENTRALE TERMICE

septembrie 17, 2013 la 5:34 pm | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Lumea se schimbă zilnic și tot zilnic suntem bombardați de ultimele tehnologii, invenții, gadgeturi ( cel puțin tot de acest lucru mă izbesc deoarece, în cazul meu, care tot timpul mă mai interesează de una alta pe diferite domenii pentru a ține un oarecare pas cu vasta dezvoltare și tehnologizare) care au ca scop mărirea siguranței și confortului fiecăruia dintre noi și evident, prelungirea vieții tuturor lucrurilor noastre mecanice.

Ei bine, în alergătura noastră prin viață uităm de lucrurile simple, dar în același timp și de lucrurile care ne fac viața extraordinar de frumoasă de care ne amintim doar atunci când ele nu mai sunt sau se defectează brusc din viață. Vorbind mai specific, mă refer la centrala mea termică, dar și mai exact de lipsa unui UPS centrale termice care poate fi găsit la : http://centraleieftine.ro/ups-centrale-termice/.

Total s-a întâmplat evident într-o iarnă când afară pietrele crepau de frig și vântul era mai sălbatic ca niciodată. Atunci s-a întâmplat marea nebuneală cu toate de mi s-a stricat placa de baza la computer ( motiv pentru care am și optat să îmi achiziționezun laptop ) sunt, s-a defectat jumătate de instalație de Crăciun aranjată cu foartă multă grijă pe casă, s-a ars televizorul lui bunica și le coup de grace . . . s-a stricat și centrala termică. PAM PAM ! Toate aceste lucruri s-au datorat unei pene de curent foarte foarte scurte, un interval de aproximativ 5 secunde. A căzut curentul și când a venit a distrus TOT.

Probabil că vă întrebați de ce v-am povestit toate acestea. E foarte simplu. Eu sper ca voi să nu treceți prin ce am trecut eu și să aveți atât pagubă materială cât și psihologică. Motiv pentru care eu vă sfătuiesc cu foarte mare încredere și cu foarte mare căldură să achiziționați un sistem UPS pentru centrale termice. Este un sistem atât de bun și de folositor încât nu vă dați seama doar după ce vi se întâmplă un lucru pe care acest dispozitiv l-ar fi putut împiedica cu ușurință.

UPS centrală termică este o sursă de alimentare neîntreruptibilă, UPS sau bateria de rezervă. UPS-ul este un aparat electric care asigură alimentarea de urgență într-o sarcină atunci când sursa de alimentare de intrare sau rețeaua de alimentare sisteaza curentul electric, necesar pentru centrala dumneavoastră. Un UPS centrala termica diferă de un sistem de alimentare auxiliar sau de un generator de rezervă prin faptul că oferă aproape instantaneu protecție împotriva întreruperilor de curent de intrare prin furnizarea de energie stocată în baterii. Un UPS pentru centrală termică este un produs indispensabil pentru o centrală, motivul fiind faptul ca un UPS centrala termica are rol de protectie, de reglare, iar în condițiile de supraconsum UPS centrală termică furnizeaza energia necesara pe care o înmagazinează; practic un UPS centrală termică este un acumulator de energie.

Așadar, nu mai stați pe gânduri și așteptați să vi se întâmple aceste fel de lucruri tragice până să fiți convinși de necesitatea unei astfel de tehnologii incredibile. Acest produs nu este un lux, ci o necesitate care vă scutește de o cheltuială mult mai mare.

Faceți acum o investiție mică pentru un profit extraordinar de mare.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: